Yaşlı ve engelli maaşı ödemeleriyle ilgili bilgilendirme Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan geldi. Bakan Göktaş, ekim ayına ilişkin yaklaşık 1,8 milyar TL tutarında yaşlı aylığı ödemesi yapacaklarını kamuoyuyla paylaştı.

Göktaş, ayrıyetten yaklaşık 1,45 milyar TL tutarındaki engelli aylıklarını da hak sahiplerinin hesaplarına yatıracaklarını belirtti.

Engelli ve yaşlı yurttaşlara yönelik kapsayıcı ve düzenli sosyal yardım programları geliştirdiklerini vurgulayan Göktaş şu ifadeleri kullandı:

AK Parti Samsun İl Yöneticilerinin Bulunduğu Araç Yayalara Çarptı: 2 Yaralı AK Parti Samsun İl Yöneticilerinin Bulunduğu Araç Yayalara Çarptı: 2 Yaralı

"Engelli ve yaşlı yurttaşların toplumsal hayata tam ve etkin katılımları ile bağımsız şekilde hayatlarını sürdürebilmesi için eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata her alanda yanlarındayız. Bu doğrultuda ekim ayına ilişkin 3,25 milyar lira tutarındaki yaşlı ve engelli aylıklarını hak sahiplerinin hesaplarına bugün itibarıyla yatırıyoruz" (karar)

Editör: Haber Merkezi