Bakan Özhaseki, Adıyaman'da 5,2'lik Depreme Yakalandı: Panik Anları Kameralara Yansıdı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Adıyaman Valiliği'nde bir toplantı sırasında meydana gelen 5,2 büyüklüğündeki depreme anında yakalandı. Deprem sırasında hızla dışarı çıkan Bakan, olayın ardından Adıyaman Valiliği önünde gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Bakan Özhaseki, depremin toplantının sonlarına doğru gerçekleştiğini belirterek, "İki saattir devam ettiğimiz toplantının zaten sonuna yaklaşmıştık. Bu arada deprem olunca da hep beraber dışarı çıkmayı daha uygun gördük." dedi. Bakan, depremin devam ettiğini vurgulayarak, "Şu anda da yapılması icap eden kalıcı konut sağlıklı bir şekilde yapılması, güvenli bir şekilde inşa edilmesi ve dışarıda kalan vatandaşlarımızın bir an önce evlerine kavuşmalarıdır." şeklinde konuştu.

Bakan Özhaseki, Bakanlar Kurulu Toplantılarının birinci gündem maddesinin deprem ve deprem konutları olduğunu vurgulayarak, deprem bölgesinde yaptıkları incelemeler ve planlamalar hakkında bilgi verdi. Ayrıca, vatandaşlara yapılan çalışmaları anlatmak amacıyla deprem bölgelerini ziyaret ettiklerini ve planladıkları projeleri aktardıklarını belirtti.

Adana'da Yol Verme Tartışması: Otobüs Şoförüne Darp Adana'da Yol Verme Tartışması: Otobüs Şoförüne Darp

Deprem nedeniyle sokaklara çıkan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunan Bakan Özhaseki'nin panik anları, basına yansıyan görüntülerle kaydedildi.(Haberler.com)

Editör: Haber Merkezi