Beşiktaş Kulübü, Fernando Santos ve ekibinin sözleşme fesih bedeli olarak 500 bin Euro ödeneceğini duyurdu. Rıza Çalımbay ve ekibine ise 7 milyon 220 bin TL ödendiği açıklandı.

Beşiktaş Kulübü, teknik direktör Fernando Santos ile olan sözleşmeyi sonlandırdıklarını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, Santos ve ekibine ödenecek olan sözleşme fesih bedeli detayları kamuoyuna duyuruldu.

Fernando Santos ve ekibine, kulüpte görev aldıkları dönem için toplamda 865.487 EURO net ödeme yapıldığı belirtildi. Sözleşme gereği Santos'a verilmesi gereken 500.000 EURO fesih tazminatının, kendi isteği doğrultusunda 150.000 EURO'sunun kendisine, 350.000 EURO'sunun ise teknik ekibine olmak üzere 5 eşit taksit halinde ödeneceği ifade edildi.

Anadolu Efes, Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonu lider tamamladı Anadolu Efes, Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonu lider tamamladı

Rıza Çalımbay ve ekibine ise kulüpte görev aldıkları dönem için 7 milyon 220 bin TL ödendiği açıklandı.

Kulüp, sözleşme feshiyle ilgili olarak örnek bir sözleşme imzalandığını ve sözleşmelerin Denetim Kurulu'na teslim edildiğini belirtirken, maksatlı ve yalan haberler yayanlar hakkında yasal işlem başlatıldığını duyurdu

Kaynak: DHA