“Bu seçim sarayda Ejder meyvesi yiyenlerle evinde kuru soğana muhtaç olanlar arasında geçecek”

Adana’nın Tuzla ilçesinde bugün gerçekleştirilen Millet buluşması halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Konuşmacılardan Tuzla ilçe Başkanı Sefa Yıldırım, Millet ittifakı milletvekili adayı Sadullah Kısacık, 28. Dönem CHP Milletvekili adayı Ayhan Barut ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Müzeyyen Şevkin ülke gündemine ve Tuzla için yapılabilecek çalışmalara detaylıca değindiler.

Sinop'ta ölü yunuslar kıyıya vurdu Sinop'ta ölü yunuslar kıyıya vurdu

Millet buluşması CHP Adana Milletvekili Sadullah Kısacık’ın ilgi çeken açıklamalarıyla halkı coştu.” Demokrasinin tüm kurumlarının uçurumun eşiğinde olduğu bir dönemden geçiyoruz, belki de bundan sonra herhangi bir seçimin olamayacağı bir sürece doğru gidiyoruz dedi.” Her sene bir önceki seneye göre daha da geriye gidiyoruz diyen Kısacık” Eğer biz 14 Mayıs’ta bu gidişe dur demezsek düşüşün dibinin nasıl olduğunu göreceğiz” dedi.

Ülke sorunlarına detaylıca değinen bir diğer isim CHP Milletvekili Ayhan Barut: “Arkadaşlar bu seçim 4,5 milyon Euro’ya yat alan AKP’li vekille, çocuğunu tedavi ettiremeyip intihar eden annenin arasında geçecek, yine bu seçim sarayda Ejder meyvesi yiyenlerle evinde kuru soğana muhtaç olanlar arasında geçecek diyerek halkın tüm dikkatini üzerine çekti.

CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevki ise “Sopayı yiyen mi bilir sayan mı bilir, 21 yıldır sopa yiyoruz diyerek” konuşmasını sürdürdü.

Ekonomiden tarıma, depremden Pandemi dönemine kadar ülkenin yaşadığı pek çok konuya değinen Müzeyyen Şevki sözlerini “Biz sağ elin verdiğini sol elin görmediği bir sistem kuracağız” diyerek bitirip sözü halka bıraktı.

Haber: Sevda TİNİZ

Foto Muhabiri: Cumali KIZGIN

Editör: Haber Merkezi