Türk Sanat Müziği'nin unutulmaz isimlerinden Zeki Müren'in vefatının üzerinden geçen yıllara rağmen, Bülent Ersoy'un yaptığı çıkışlar gündemde şiddetle konuşulmaya devam ediyor.

Ersoy, TV8 ekranlarında yayınlanan 'Demet ve Jess'le Gel Konuşalım' programında Zeki Müren ile ilgili çarpıcı iddialarını sürdürdü.

Hasan Can Kaya, 5 saatlik omuz ameliyatının ardından taburcu edildi Hasan Can Kaya, 5 saatlik omuz ameliyatının ardından taburcu edildi

Diva, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda Zeki Müren'in kıskançlığından dolayı yaşamını yitirdiği yönünde şok eden ifadeler kullanmıştı. Şimdi ise bu iddialarını bir adım daha ileri taşıyarak, Zeki Müren'in intihar ettiğini ileri sürdü.

Programdaki açıklamalarında Ersoy, Zeki Müren'in ilaçlarını almadan hayatına son verdiğini ve ölümünün bir intihar olduğunu iddia etti.

Bu çarpıcı iddia, programın sunucularından Jess Molho'yu şaşkına çevirdi. Molho, "Ciddi misin?" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Diva ise, "Evet, almadı. Kendisini en son öldüğünde gördüm. Hemen İzmir'e gittim, morgdaydı. Çıkarttırdım. Oya'yı da öyle görmüştüm. Sakalları uzamış, sakallarında pamuklar vardı. Halbuki onu bir yağla güzel temizleselerdi iyi olurdu. Onun iki yanağına dokundum, 'Bana hakkını helal et' dedim. Ama ben ona hiçbir zaman terbiyesizlik yapmadım" şeklinde konuştu.

Ersoy, sözlerine devam ederek Zeki Müren'in ailesinin kendisini kıskandığını ve mirastan istifade edemediklerini belirtti. Bu çıkışlarıyla Bülent Ersoy, Zeki Müren'in hayatına dair bilinenlerin ötesine geçerek, kamuoyunu şaşırtan iddialarda bulundu.

Bu sözler, müzik dünyasının iki önemli ismi arasındaki ilişkinin karmaşıklığını bir kez daha gündeme getirdi.

Kaynak: cumhuriyet