ÇALIŞIR GİBİLERDEN OLMAYACAĞIZ!

Memleket Partisi milletvekili adayı Celal Güven bugün sarı koltuk programının konuğuydu. Açıklamalarıyla bir yandan toplumsal sorunlara değinen Güven; bir yandan da ilerleyen süreçlerde parti olarak hangi konularda fark yaratabileceklerinin altını çizdi.

Celal Güven’in “Halkı anlamak için iyi tanımak gereklidir ve bu doğrultuda çok öncesinden hazırlıklara başlanması gerekir. Ben halkın içinden geliyorum halkı tanımak için o toprağı yutmak lazım” şeklindeki konuşması dikkati daha da üzerine çekti.

Yıllarca CHP’ye sayısız hizmetleri olan olan celal Güven e neden Memleket Partisine transfer olduğunu sorduğumuzda: “CHP’de liyakate uygun hareket edilmiyor. Burada yaşadığım sorunlar memleket partisinde olmayacak. Ne cumhur ne millet tek yol memleket sloganıyla başladım ve şu an bu partide yer almaktan çok mutluyum” dedi.

Adana için özellikle deprem, tarım ve gençler arasındaki uyuşturucu sorunlarına ilişkin çözüm projelerinin olduğunu da belirterek; Çukurova’nın bereketli topraklarının damlama sistemi sayesinde nadasa ihtiyaç duymadığını vurguladı.

Ramazan Bayramı sonrası İstanbul ve Ankara'da trafiğe kısıtlama! Ramazan Bayramı sonrası İstanbul ve Ankara'da trafiğe kısıtlama!

“Biz çalışır gibilerden olmayacağız halkımız için gerçekten çalışacağız” diyerek sözlerini bitiren Celal Güven parti üyelerinin okuyan araştıran nitelikli bir çoğunluk olduğunun da defalarca altını çizdi.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                    HABER: SEVDA TİNİZ

Editör: Haber Merkezi