Çankırı'da Ayşe Doğan Cinayeti Aydınlatıldı? Katil Bakın Kim Çıktı?

Çankırı'da yaşanan 3 gün boyunca haber alınamayan Ayşe Doğan'ın evinde ölü bulunmasıyla ilgili şoke edici detaylar gün yüzüne çıktı. Fatih Mahallesi'nde oturan evli ve üç çocuk annesi Ayşe Doğan'ın 8 Kasım'da evinde cansız bedeni bulunmuştu. Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan kızı E.D. ve sevgilisi M.E.K. tutuklandı.

"Burç Spekülatörü Nuray Sayarı: 'Murat Kurum Kazanacak' Tahminimde Doğum Saati Yanlış Verilmişti "Burç Spekülatörü Nuray Sayarı: 'Murat Kurum Kazanacak' Tahminimde Doğum Saati Yanlış Verilmişti

İhbar Üzerine Başlayan Soruşturma

Ayşe Doğan'dan 3 gün boyunca haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. Polis ekipleri, evde yaptıkları incelemede Ayşe Doğan'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Doğan'ın vücudunda herhangi bir darp izine rastlanmazken, boğulma ve zehirlenme şüphesi üzerine detaylı bir inceleme başlatıldı.

17 Yaşındaki Kızı ve Sevgilisi Tutuklandı

Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yürüttüğü detaylı çalışma sonucunda Ayşe Doğan'ın 17 yaşındaki kızı E.D. ve 22 yaşındaki sevgilisi M.E.K.'nin cinayeti birlikte işlediği tespit edildi. E.D.'nin, M.E.K. ile birlikte annesini boğarak öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.D. ve M.E.K., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Şüpheliler Tutuklandı, Soruşturma Devam Ediyor

Ayşe Doğan'ın eşi T.D. ve diğer çocuğunun ise emniyetteki işlemlerinin sürdüğü belirtildi. Soruşturma, detaylarıyla aydınlatılmaya çalışılırken, olayın şokunu yaşayan çevre ve aile üyeleri adaletin sağlanması için bekleyişini sürdürüyor.(Halk)

Editör: Haber Merkezi