Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli programı kapsamında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin önünde önemli görevler olduğunu belirtti. Özel, "Bundan sonra bu ülkeyi kurtarmak için hepimize önemli görevler düşüyor. Sizlere güç veren, sizlerden güç alan, sokaktan korkmayan, meydandan çekinmeyen, müzakere de eden mücadele de eden yepyeni, dinamik, sonuç alan bir siyaset için yola çıktık. Beni seven arkamdan gelsin" dedi.

Denizli'deki ziyaretleri sırasında CHP İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Özel, partisinin hedeflerini ve vizyonunu vurguladı. Ayrıca, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin kazanılmasının ardından İl Başkanı Ali Osman Horzum'a kırmızı bir motosiklet hediye etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek

Özel, konuşmasında şunları dile getirdi: "Her seçimin iz bırakan bir anısı oluyor. Bu seçimde de Denizli'de mevcut belediyenin güçlü olduğu, CHP'nin rekabete giremeyeceği ifade ediliyordu. İl Başkanımız seçim öncesi Denizli Büyükşehir'i kazanmak ve kırmızı motosiklet hayali olduğunu söylemişti. Seçim sonrası istediği motosikleti Sivas'tan getirttik. Ücretini kendi cebimden yatırdım."

Ayrıca, Özel'in konuşması sırasında bir vatandaşın ailesinin yaşadığı acı olayı paylaşması üzerine duygusal anlar yaşandı. Özel, aileye yardım etmek için gereken desteği sağlayacağını belirtti.

Özel'in Denizli'deki ziyaretleri sırasında Denizli Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret ettiği ve burada Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ile bir araya geldiği de bildirildi. Konuşmasında belediyelerin hizmet anlayışını ve gelecek projelerini değerlendiren Özel, israfın önlenmesi ve tasarrufun artırılması gerektiğini vurguladı.

Kaynak: DHA