Memleket Partisi 'genel merkez kapandı' iddialarını yalanladı Memleket Partisi 'genel merkez kapandı' iddialarını yalanladı

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde dün PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada 9 askerin şehit düşmesi, ülkeyi derin bir üzüntüye boğarken, siyasi gündemde de önemli bir gelişme yaşandı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa’daki programını iptal ederek, parti Merkez Yönetim Kurulu'nu olağanüstü topladı.

Özgür Özel'in başkanlığında yapılan toplantının ardından, CHP lideri sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yarın gerçekleşmesi planlanan Ankara mitinginin iptal edildiğini duyurdu. Paylaşımında, şehit haberleri ve operasyon bölgesindeki gelişmelerin tüm yönleriyle ele alındığını belirten Özel, konuyla ilgili kapsamlı bir değerlendirme ve açıklamanın Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının ardından yapılacağını ifade etti.

Özgür Özel'in paylaşımında şu ifadeler yer aldı: "Sabah saatlerinde toplanan Merkez Yönetim Kurulumuzda, Pençe Kilit operasyon bölgesinde yaşanan gelişmeleri tüm yönleriyle ele almayı sürdürüyoruz. Daha önceden duyurduğumuz yarın Ankara Tandoğan'da gerçekleştireceğimiz mitingi iptal ettiğimizi kamuoyuna ilan ederiz. Konu hakkında kapsamlı değerlendirme ve açıklamayı MYK bitiminde yapacağız."

Kaynak: karar