Çorum'da meydana gelen feci bir trafik kazasında, bir sürücü direksiyon kontrolünü kaybederek otomobilinin takla atmasına neden oldu. Kazada araç sürücüsü ciddi şekilde yaralandı ve hemen hastaneye sevk edildi. Kazanın şiddeti nedeniyle oluşan gaz kaçağı, itfaiye ekiplerince güvenli bir şekilde bertaraf edildi. Olayla ilgili soruşturma ise sürdürülüyor.

İzmir İZBAN'da seferler durduruldu İzmir İZBAN'da seferler durduruldu

Çorum'da Fevzi Çakmak Caddesi'nde yaşanan bu kaza, Levent K. (49) adlı sürücünün yönetimindeki 05 LA 471 plakalı otomobilin kontrolünü kaybetmesi sonucunda meydana geldi. Otomobil, kaldırım taşına çarpıp takla atarak orta refüjde durabildi. Kazayı gören diğer sürücülerin hemen yardım çağrısı yapması üzerine, olay yerine 112 acil servis ve polis ekipleri yönlendirildi. Levent K. adındaki sürücü, sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesinin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kaza sonucunda meydana gelen gaz sızıntısı, itfaiye ekipleri tarafından güvenli bir şekilde temizlendi ve otomobil çekici yardımıyla otoparka taşındı.(sondakika)

Editör: Haber Merkezi