Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dubai'de Dünya İklim Eylemi Zirvesi'nde Liderlerle Buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28'inci Taraflar Konferansı (COP 28) kapsamındaki Dünya İklim Eylemi Zirvesi için Dubai'de bulunuyor. Erdoğan, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ve BAE Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan tarafından karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iklim değişikliği konusundaki küresel çabaları değerlendirmek üzere Dubai'de düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'ne katılmak üzere Dubai Expo Center'a ulaştı. Erdoğan'ı karşılamak üzere BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ve BAE Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan da hazır bulundu.

Liderler Aile Fotoğrafı Çekimine Katıldı:

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında gözaltına alınan polis serbest bırakıldı Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında gözaltına alınan polis serbest bırakıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı COP 28 kapsamındaki Dünya İklim Eylemi Zirvesi'nde liderler, önemli iklim konularını görüşmek üzere bir araya geldi. Zirvenin başlamasıyla birlikte liderler, etkili bir iklim politikası oluşturmak adına stratejileri değerlendirdi. Ayrıca, liderlerin bir araya geldiği bu önemli etkinlikte aile fotoğrafı çekimi gerçekleştirildi.

Bu kritik zirve, dünya genelinde iklim politikalarının belirlenmesinde önemli bir rol oynayacak. Liderler, küresel ısınmanın etkileri, sürdürülebilir enerji ve iklim dostu politikalar gibi konularda ortak bir vizyon oluşturmayı hedefliyor.(posta)

Editör: Haber Merkezi