AK Parti’den Özel-Erdoğan Görüşmesine İlişkin Açıklama: Masada Neler Var AK Parti’den Özel-Erdoğan Görüşmesine İlişkin Açıklama: Masada Neler Var

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'i resmi törenle kabul etti. Bisikletçiler, Aliyev'in resmi aracını cadde üzerinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin önünde karşılayarak protokol kapısına kadar kendisine eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev'i külliyenin ana girişinde kabul etti. Erdoğan ve Aliyev'in tören alanındaki yerlerine oturmasının ardından iki ülkenin milli marşları çalındı.

ORTAK BASIN TOPLANTISI DÜZENLENECEK

Yüz yüze görüşecek olan Erdoğan ve Aliyev, heyetler arası toplantıya başkanlık edecek ve ortak basın toplantısı düzenleyecek.

Törene, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Milli Eğitim Bakanı katıldı. Cumhurbaşkanlığı'nda ayrıca İletişim Fahrettin Altun, Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, Ankara Valisi Vasip Şahin ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç da hazır bulundu.

Kaynak: karar