Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazının ardından gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediyesi başkan adaylarını Pazar günü açıklayacaklarını söyledi.

"PAZAR GÜNÜ ANKARA VE KALAN İLLERİN ADAYLARINI AÇIKLAYACAĞIZ"

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları: "Geçen pazar günü İstanbul merkezli bazı büyükşehir ve illere ilişkin açıklamalarda bulunduk. Artık bu hafta Pazar günü Ankara merkezli olmak üzere kalan büyükşehir ve illeri açıklayacağız. Arkadaşlarımız şu anda ön açıklamalarda bulunuyorlar. Bunu pazara sunmaya çalışıyoruz. İnşallah Ankara merkezli bu toplantı Pazar günü muhtemelen ATO Kongre Sarayı'nda yapılacak ve büyükşehirler ve kalan iller hakkında açıklama yapılacak. Bugün de yarın da İstanbul'umuz için, şehrimizin merkezinde çevre için çalışmaya devam edeceğiz.

"İTTİFAK OLARAK BİRLİKTE ÇALIŞMA YÜRÜTÜYORUZ"

Erbakan: TRT Genel Müdürü İçin Görevden Alma Yetkisi Erbakan: TRT Genel Müdürü İçin Görevden Alma Yetkisi


Cumhur İttifakı olarak arkadaşlarımız başından beri çok samimi bir ortamda çalışıyorlar, Cumhur İttifakı olarak neler yapabiliriz diye soruyorlar. Arkadaşlarımızın derslerindeki ilerlemelerini değerlendiriyoruz. Dün biz de Sayın Devlet'le bu şekilde çalıştık. MHP bildiğiniz gibi şu anda Manisa ve Mersin'de büyükşehir olarak çalışmalarını sürdürüyor. Onlar da arkadaşlarımızla birlikte hem büyükşehir aday noktalarında hem de ilçelerde büyük bir gayretle çalışmalarını sürdürüyorlar. Diğer büyükşehirlerimizde de aynı kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

"CUMHUR İTTİFAKI ONLARA BEKLEMEDİĞİ BİR HÜSRAN YAŞATACAK"

Bu seçimde Cumhur İttifakı'nın karşı tarafta beklenmedik bir hayal kırıklığı yaratacağına inancımız tamdır. Bu konuda güçlü kuruluşlarımızla birlikte çalışmaya devam ediyoruz.

GAZZE VE KIZILDENİZ YORUMU


Orantılı eylem diye bir şey yoktur. Bütün bu eylemler orantısız güç kullanımı teşkil etmektedir. İsrail Filistin'de orantısız güç kullanıyor. İngiltere zaten bu süreçte ABD ile birlikte adımlar attı. Kızıldeniz'i kan gölüne çevirmek istiyorlar. Yemen, gerekli cevabı Husiler aracılığıyla vereceğini söylüyor. Şu anda birçok farklı kanaldan farklı haberler alıyoruz. Husilerin kendilerini hem ABD'ye hem de İngiltere'ye karşı başarıyla savunduklarını çeşitli kanallardan öğreniyoruz.

Kaynak: HABERLER.COM