Sibel Kahraman, 2013 yılında erkek arkadaşı İrfan Şahin ile Bursa'da tanıştı. Sibel Kahraman, uzun süren birlikteliğinin ardından geçen yıl cinsel içerikli mesajlar gönderdiğini söylediği İrfan Şahin'den ayrılma kararı aldı.

Şahin, daha sonra farklı tarihlerde Kahraman'ın evine veya işyerine giderek onu rahatsız etmeye başladı. Geçtiğimiz eylül ayında kız arkadaşıyla birlikte eğlence merkezine giden Kahraman, sabaha karşı 4 sıralarında kendisini takip eden eski sevgilisinin saldırısına uğradı.

Şahin, eski sevgilisini zorla arabaya bindirdi. Kız arkadaşının arka koltuğa oturmasına izin veren Şahin, eğlence merkezinden aracıyla çıkarken tepki gösteren Sibel Kahraman'ı suratına dokuz kez kafa atarak yaraladı.

Yüzü tanınmayan Kahraman, aracın kırmızı ışıkta durması üzerine kız arkadaşıyla birlikte araçtan inerek yardım çağırdı. Şahin, genç kadına tekrar hakaret ederek şiddet uygulayarak zorla arabaya bindirdi, evine götürdü ve "Hadi, git şimdi şikayet et" diyerek oradan ayrıldı.

Candan Kardeşler Hakkında İstenen Ceza Belli Oldu Candan Kardeşler Hakkında İstenen Ceza Belli Oldu


ŞİKAYETÇİ OLDUĞUNDA TUTUKLANDI

Daha sonra Sibel Kahraman karakola giderek eski erkek arkadaşından şikayetçi oldu. Başına aldığı darbeler nedeniyle sevk edildiği hasta hastanın yüzünde bulunan kırıkların, Kahraman'ın yaşam fonksiyonlarını az da olsa değiştirecek nitelikte olduğu belirlendi.

Kahraman daha sonra polis tarafından yakalanarak olaydan bir gün sonra gözaltına alındı. İfadesinde hakkındaki iddiaları kabul etmeyen Kahraman, şunları söyledi: "Sibel'e kesinlikle şiddet uygulamadım. Kendisiyle o gece eğlence merkezinde tanıştık. O gecenin ilerleyen saatlerinde yanımda oturan Sibel'i ve arka koltukta oturan arkadaşını Sibel'in evine bıraktım.

Araçtan inip apartmana girene kadar onları izledim. Bu arada bir ses duydum. Sibel'in burnunun kanadığını görmeye gittiğimde ona yardım etmek için burnuna buz koydum. Sonra onları bıraktım. Sibel'e kesinlikle şiddet uygulamadım. "Ben masumum" dedi.

Yaklaşık 3 ay süren soruşturmanın ardından Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, İrfan Şahin'i hakaret, tehdit veya dolandırıcılık yoluyla  "kasten yaralama", "kadını tehdit etme" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçlarından en fazla 9 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Yaptırım talebiyle ilk derece ceza mahkemesine suç duyurusunda bulunuldu. Halen tutuklu olan İrfan Şahin'in davası önümüzdeki günlerde başlayacak.

Kaynak: haber global