Gösterişli hayatı ile dillerden düşmeyen Dilan Polat sinirden deliye döndü. Sosyal medyada hakkında çıkan 'Para aklıyor' yorumlarına sosyal medya hesabından cevap veren Polat'ın bu sefer başı büyük dertte. Eşi Engin Polat hakkında çıkan iddialar herkesi şoka uğrattı. Engin Polat emniyete mi alındı? Kara para akladıkları söyleniyordu... Dilan Polat canlı yayında ateş püskürdü. Söyledikleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Yer yerinden oynayacak!

Son zamanlarda sosyal medyada gündemden düşmeyen Dilan Polat ve Engin Polat ikilisi hakkında ortaya atılan son iddialar herkesi şoka uğrattı. Daha önce Engin Polat'ın birini vurduğu ve kara para aldıkları öne sürülmüştü. Bu iddialar üzerine Engin Polat'ın emniyete çağrıldığı iddaa edildi.

ENGİN POLAT EMNİYETE Mİ ALINDI? DİLAN POLAT'TAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Öne sürülen iddialar magazin gündemine bomba gibi düşerken İkinci Sayfa'dan Gülşen yayında "Engin Polat'ın emniyete alındığı iddiası... Kriminal bir olaydan emniyete alındı" diye açıkladı. Gülşen'in açıklamalarının sonrasında canlı yayına katılan Dilan Polat adeta ateş püskürdü.

CANLI YAYINDA ATEŞ PÜSKÜRDÜ: ALLAH BELANIZI VERSİN!

Sosyal medya fenomeninin serveti dudak uçuklatıyor Sosyal medya fenomeninin serveti dudak uçuklatıyor

Kocası ile ilgili ortaya atılan iddialara cevap veren Dilan Polat, "Kafayı yemişler, adam burada uyuyor. Gerçekten Allah belalarını versin yani. Uydurup duruyorlar, tahammülüm kalmadı. Kime neyin hesabını vereceğim ben sürekli uydurmasyon. Karı-koca hiçbir sıkıntımız yok, inceleniyorum zaten, benim devletime veremeyeceğim hesabım yok. Daha detaylı inceleme aşamasındayız." diyerek çıkan söylentilere gösterdi.(karar)

Editör: Haber Merkezi