Eşi Engin Polat hakkında çıkan para aklama iddiaları ile gündemden düşmeyen Dilan Polat, en son kardeşinin gözaltına alınması nedeniyle büyük bir üzüntü yaşamıştı. Zor günleri bitmeyen Polat amansız hastalığın pençesine düştüğünü sosyal medya hesabından hikaye paylaşarak takipçilerine bildirdi. 

Aldığı haberlere sinirlenen Ahu Tuğba kaza yaptı Aldığı haberlere sinirlenen Ahu Tuğba kaza yaptı

DİLAN POLAT GÖZÜ YAŞLI ŞEKİLDE PAYLAŞTI: O AMANSIZ HASTALIĞA YAKALANDI

Instagram hikayesinde test sonucunu paylaşarak, "Pozitif Lupus hastası olduğumu öğrendim. Biliyordum hasta olduğumu hissediyordum. Düzenli kortizon ve tahlil yaptırmam gerekiyormuş. Önümde uzun bir yol var. Allah'ım yardım et bana ağrılarımdan yürüyemiyorum" diyerek gözü yaşlı fotoğraf paylaştı.

RAPORUNU PAYLAŞTI DUA İSTEDİ... ALLAH'IM YARDIM ET
Sonrasında yeniden hikaye paylaşan Polat, "Kelebek gibi kalbim var beni. Vücudumda da kelebek hastalığı başlamış meğerse anlamıştım. Ağrılarımdan biliyordum zaten ara ara böbreğime vuran ağrı da beni rahatsız etmeye başlamıştı. İnsan sağlığı ne kadar önemli. Stres üzüntü ne büyük problem vücudumuza. Yapmayın stres demeyeceğim size çünkü elinizde değil biliyorum ama sizi bu raddelere getiren herkesi Allah'a havale edin. Allah çok büyük. Tedavisi olan bir hastalıkta değil sadece bastırabiliyorlar. Ömür boyu vücutta. Şimdi kafam çok karışık vücudum ağrıyor çok ağrıyor dayanılmayacak ağrılarım var. Umarım kontrol altına alınır ve umarım ağrılarım geçer. Sizi çok seviyorum. Kendinize çok sağlıkla bakın" ifadeleriyle duygularını dile getirdi. (karar)

Editör: Haber Merkezi