Küçükçekmece'de Su Birikintisine Düşen 5 Yaşındaki Edanur İçin Cenaze Töreni Düzenlendi Küçükçekmece'de Su Birikintisine Düşen 5 Yaşındaki Edanur İçin Cenaze Töreni Düzenlendi

Kahramanmaraş’ta güzellik salonu işletmesinin sahibi olan A.Ş’nın işletmesi şubat ayında yaşanan depremlerde hasar almıştı. Deprem sonrasında maddi sıkıntılar yaşayan A.Ş türlü sıkıntılarla işletmesinin tadilatını yaptırdı. Dükkandaki eşyaları da zarar gören A.Ş, sosyal medya üzerinden reklam yapan bir mobilya firması olan bir sayfayla iletişime geçti. İstediği mobilyaları beğenip siparişini veren A.Ş, önden ödemesini yapmıştı.

Mobilya firmasıyla A.Ş’ya iki gün içinde iletişime geçeceklerini belirttiler. İki gün içinde arama almayan A.Ş. mecbur firmayı kendisi aradı ve telefonda kimseye ulaşamadı. Firmanın sosyal medya hesabının kendisini engellediğini fark eden A.Ş savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.

DEPREMZEDE OLDUĞUMUZU BİLE BİLE DOLANDIRDILAR”

A.Ş, savcılığa verdiği suç duyurusu dilekçesinde firmaya dört bin TL para verdiğini, fakat daha sonrasında kendilerine ulaşım sağlayamadığını söyledi. A.Ş, kendisini dolandıranların Kahramanmaraş’ta mobilya satan başka bir firmanın adını kullanarak sahte hesap açarak insanları dolandırdığını söyleyerek, “İsmini kullandıklarını firmaya bunlara ilişkin çok fazla şikayet gitmiş. Kendileri ile iletişime geçtik. Onlar da bu şahıslarla ilgili suç duyurusunda bulunduklarını söylediler. Depremzede olduğumuzu bile bile bunu yaptılar” dedi. (milliyet)

Editör: Haber Merkezi