THY, 3 yıl aradan sonra Afganistan seferine başladı THY, 3 yıl aradan sonra Afganistan seferine başladı

İSTANBUL ZEYTİNBURNU'nda otomobilleriyle düğün konvoyu oluşturan grup, yolu trafiğe kapattı. Yüksek sesle müzik dinleyen grup üyelerinden biri minibüse binerek parayı havaya fırlattı. Yolu kapatan sürücülere toplam 19 bin 446 lira ceza kesildi.

Zeytinburnu Abay Caddesi üzerinde arabalarıyla düğün konvoyu oluşturan grup, yolu trafiğe kapatarak sokak ortasında yüksek sesle müzik çaldı. Konvoydan biri minibüsün çatısına çıkarak oynamaya devam etti. Bir süre sonra minibüste bulunan kişi cebinden çıkardığı 5 liralık banknotları havaya fırlattı. Yoldaki trafiği umursamayan konvoydakiler araçlarına binerek bir süre sonra oradan ayrıldı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yaptıkları çalışmada, 34 GER 754 plakalı aracın sürücüsü H.H.S, 34 MYG 54 plakalı aracın sürücüsü T.M, ehliyetli aracın sürücüsü T.M.'yi tespit etti. 34 BTP 81, M.Ç ve 34 GTL plakalı aracın sürücüsü CVK 418, M.A.B, yolu kapatarak oynarken, 769 plakalı aracın sürücüsü Y.S.'yi şaşırttı. Yakalanan sürücülere çeşitli suçlardan toplam 19 bin 446 lira para cezası kesildi.

Öte yandan H.H.S, M.Ç. ve Y.S. "Taşıma araçlarını karayollarında kişilerin canına, sağlığına ve malına zarar verecek şekilde sürmek ve kullanmak" maddesi kapsamında yasal işlem başlatıldı.

Kaynak: HABERLER.COM