ADD geçtiğimiz günlerde, geniş kapsamlı bir Anıtkabir gezisi etkinliği düzenledi. Büyük bir özlem ve saygı ile Ata’nın huzuruna çıkan ADD üyelerinin yanında ellerinde bayraklarla birlikte gelen çocuklar da yer aldı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: 20 bin öğretmen ataması yapılacak Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: 20 bin öğretmen ataması yapılacak

ADD Düziçi Dernek Başkanı Hürü Hülya Köksal Burkaş katılımın yoğun olduğu geziye ilişkin oldukça duygulandığını ve etkinlikten memnun kalındığını belirterek, etkinlik çerçevesinde ADD Genel Başkanı Mustafa Hüsnü Bozkurt’un kongrede açıkladığı manifestonun oldukça önemli olduğunu vurguladı ve şu sözleri ekledi:

Türkiye’nin geleceği için Atatürk’ün ilke ve inkılâpları doğrultusunda hareket etmeliyiz. Çocuklarımızı, gençlerimizi doğru yönlendirmeli ve daha bilinçli gelecek nesiller yetiştirmeliyiz.

Ziyaretçiler ADD Genel Kongresi’nin ardından etkinliği tamamlayıp memleketlerine döndüler.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde bir kongre düzenleyerek ADD Genel Başkanı Mustafa Hüsnü Bozkurt tarafından açıklanan manifestoyu yayınladı.

ADD Genel Başkanı Mustafa Hüsnü Bozkurt, Cumhuriyet’in 100. Yılına ilerlememize yönelik açıkladığı manifestoda Demokratik Kitle örgütlerine, siyasi kurumlara ve ulusa seslendi ve

‘Kültür, Kadın Devrimi, Sanat ve Bilim’in özgürleşmesinin bir Türk Rönesansı olduğunu belirterek Laik Cumhuriyet Kültürü’nün korunması’ çağrısında bulundu.

Atatürk Cumhuriyeti, Laiklik, Yargı, Para ve ekonomi, Dış Politika, TBMM ve ülkemizin mevcut gündemine ilişkin konu başlıklarının yer aldığı kongreye katılım ve ilgi yoğun oldu.

Editör: Haber Merkezi