Hakem Kararları Sinirlendirdi! Edin Dzeko'dan Yunan Taraftara Türk Bayrağıyla Cevap

UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında Olympiakos ile Fenerbahçe arasındaki mücadelede tansiyon yüksekti. Maçın ilk yarısında hakem kararlarıyla gerilen atmosferde, Fenerbahçe'nin Bosna Hersekli yıldızı Edin Dzeko, Yunan tribünlerine Türk bayrağını gösterdi.

Karşılaşmanın 34. dakikasında Fenerbahçe'nin hücumunda yerde kalan Dzeko, faul beklerken hakem kararı bekledi. Ancak hakem, pozisyonu ekranlara getirmedi ve faul kararı verilmedi. Bu durum karşısında sinirlenen Dzeko kenara gelerek tepkisini gösterdi.

Kırklareli'nde 'şike' operasyonu: Teknik direktör ile kaleci gözaltında Kırklareli'nde 'şike' operasyonu: Teknik direktör ile kaleci gözaltında

Yunan tribünlerinden gelen ıslık sesleriyle karşılaşan Dzeko, oyunun devam etmesiyle tekrar sahaya döndü. Ancak tepkiler devam edince, Bosna Hersekli futbolcu, üzerindeki Türk bayrağını göstererek Yunan taraftarlara cevap verdi.

Birkaç dakika sonra ise Dzeko, Olympiakos kalecisi Konstantinos Tzolakis ile bir gerilim yaşadı. Ancak hakem bu durumda da oyunu devam ettirdi.

Kaynak: anadolu ajansı