Sözleşmeli öğretmen ataması başvuruları başladı Sözleşmeli öğretmen ataması başvuruları başladı

Engelli Yaşlı Kadının Duygusal Çağrısı: "Bayrak Getirin, Benim İçin Çok Özel!"

*Kentte yaşayan engelli bir yaşlı kadın, duygusal bir çağrıda bulunarak polisle görüşmek istedi ve talebi polis ekiplerince hemen yerine getirildi.

Kentin 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayan yaşlı kadın, polis memuruyla görüştü ve duygusal bir istekte bulundu. Kadın, "Bana bayrak getirin, ne olur. Ben engelliyim, dışarı çıkamıyorum. Bayrağı çok seviyorum, ne olur bana bayrak getirin. Benim iki tane bayrağım var, eskidi. Eve asacağım, içeriye bana bayrak getirin ne olur" diyerek talebini iletti.

Polis memuru, hemen yanıt vererek, "Tabii ki hanımefendi, memnuniyetle getiririz. Ekiplerimize hemen bilgi veriyorum" dedi ve kadının isteğini yerine getirmek için harekete geçti.

Kısa süre sonra, polis ekipleri yaşlı kadının evine Türk bayrağını teslim etti. Bayrağı alan yaşlı kadın gözyaşlarına hakim olamadı ve bu duygusal anı yaşadı. Kendisine bayrağı teslim eden ekiplere teşekkür etti.

Vali Hamza Aydoğdu, duygusal anları paylaşarak, yaşlı kadının arama kaydını ve bayrağın ulaştırıldığı görüntüyü sosyal medya hesabından paylaştı. Bu olay, insanların duygusal anlarını paylaşarak toplumsal dayanışmanın önemini bir kez daha hatırlattı.(trt)

Editör: Haber Merkezi