Habertürk'ten Ceylan Sever'in haberine göre Dilan Polat, Engin Polat, Sıla Doğu ve çok sayıda Polat ailesinden de bulunan toplam 14 şüpheli, "suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma" ve "vergi usul kurallarına aykırılık", "gayrimenkulün hukuki kökeninin gizlenmesi", "sabit bedellerle bağlantılı olarak fon aktarımına aracılık etmek veya toplu bahis veya kumara aracılık etmek" gibi suçlardan tutuklanarak İstanbul Silivri’de bulunan Marmara Cezaevi’ne gönderilmişti.

ENGİN VE SEZGİN POLAT ÇORLU'YA GÖNDERİLDİ

Tutuklanmasından 11 gün sonra şüpheli olan; Engin Polat ve babası Sezgin Polat Çorlu Cezaevi'ne, Engin Polat'ın kardeşi Alper Kürşat Polat ile Zekaya Tepe'nin yakın arkadaşı avukat ve mali müşavir Ahmet Gün Kocaeli cezaevine götürüldü.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nde Yükselme Sınavı Skandalı: Adaletsizlik İddiaları Gündemi Sarsıyor! Emniyet Genel Müdürlüğü'nde Yükselme Sınavı Skandalı: Adaletsizlik İddiaları Gündemi Sarsıyor!

KADIN VE ERKEK CEZAEVLERİ AYRILMIŞTI

Engin Polat'ın kardeşi Can Polat, amcası Halit Polat ve amcası Metin Yılmaz, Dilan Polat'ın kardeşi Can Doğu ile birlikte Tekirdağ Cezaevi'ne gönderildi.

Erkek mahkumların nakledilmesinin ardından Dilan Polat ve kız kardeşi Sıla Doğu gibi kadın mahkumlar da Marmara Cezaevi'nde kaldı.

 (habertürk)

Editör: Haber Merkezi