Transfer sezonunu oldukça başarılı geçiren Galatasaray, durmak bilmiyor. Yeni transfer gündemiyle taraftarlarının yüzünü güldüren Galatasaray, kadroda yer alan eksikliklerini gidermek için yıldız futbolcuların kapısını çalışıyor. Sarı kırmızılı kulüpte birbirinden yıldız oyuncu transferine imza atan Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, o isimle gündeme geldi.

BU TRANSFER İÇİN HASTANEDE YATTI

Dünya yıldızı olarak bilinen Hakim Ziyech ile unutulmayacak bir transfer dönemi geçiren Galatasaray, yıldız oyuncuyu kadrosuna katmayı başardı. Transferin ardından ortaya çıkan detaylar ise taraftarın gönlünü kazandı. Chelsea'den transfer edilen Faslı oyuncunun transferinin hiç kolay olmadığı görülüyor.

Prosedürleri hastaneden takip eden Erden Timur, 4 aydır sürek öksürük sebebiyle doktorların uyarısına rağmen çalışmalarını sürdürdü. Son 3 gündür hastanede olduğu belirtilen Timur, Galatsaray - Trabzonspor maçında da yer alamadı. Sarı kırmızılı takım yöneticisi hastanede bulunan odasında Hakim Ziyech'in sözleşmesinde bulunan şartları hukukçularıyla inceleyerek İngiliz ekibiyle yazışmalarda bulundu..

TRANSFERİN DETAYLARI PAYLAŞILDI

Hakim Ziyech transferi için her türlü önlemi alan Erdem Timur, yaşanabilecek sakatlık riskini ele alarak 1 + 1 + 1 yıllık mukavelede bulundu. Her yıl için 3 farklı rakam paylaşan Timur, ilk yıl için 3.587.500 Euro, sonraki yıllar için 2.850.000 Euro ödeme yapılacak. KAP'a bildirilen futbolcunun kira ve bonservis bedeli ödemeyen Galatasaray, yenileme ve fesih hakkını da sözleşmede bulundurdu.

Mercedes-Benz Türk Ampute Futbol Milli Takımı'na Büyük Destek Mercedes-Benz Türk Ampute Futbol Milli Takımı'na Büyük Destek

Sarı kırmızılılar yeni transferi ile istediği mukaveleye imza atarken yeni transferin PSG, transferi gündeme geldi. Önceki sezonda PSG ile anlaşma aşamasında olan Hakim Ziyech, sağlık kontrollerinden geçse de evrakları yetiştiremediği için transfer gerçekleşememişti.(karar)

Editör: Haber Merkezi