12. Bölge Meteoroloji Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre Erzurum ve bölgede hava parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı olacak. Yağışlar Erzincan çevresinde karla karışık yağmur, diğer yerlerde kar şeklinde görülecek; Gece boyunca ve sabaha doğru zaman zaman sis ve sisin yanı sıra buzlanma ve don olayının yaşanması bekleniyor.

Hava sıcaklıkları mevsimsel sınırlar içinde, bazen de mevsimsel sınırların üzerinde kalacak. Rüzgarın güneyli yönlerden zayıf ve yer yer orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Meteoroloji, bölgede dik yamaçlar ve kalın kar tabakasının bulunduğu bölgelerde çığ tehlikesinin bulunduğunu, yetkililerin ve vatandaşların dikkatli ve dikkatli olması gerektiğini hatırlattı.

Erzurum için meteorolojinin öngördüğü 2 günlük kar yağışı başladı.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre Erzurum ve tüm bölgede hava parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı geçecek.

Kütahya'da Seçimlerde Yeniden Sayım Kararı Alındı Kütahya'da Seçimlerde Yeniden Sayım Kararı Alındı

Yağışlar Erzincan çevresinde karla karışık yağmur, diğer yerlerde kar şeklinde görülecek; Gece boyunca ve sabaha doğru zaman zaman sis ve sisin yanı sıra buzlanma ve don olayının yaşanması bekleniyor.

Hava sıcaklıkları mevsimsel sınırlar içinde, bazen de mevsimsel sınırların üzerinde kalacak. Rüzgarın güneyli yönlerden zayıf ve yer yer orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji, bölgede dik yamaçlar ve kalın kar tabakasının bulunduğu bölgelerde çığ tehlikesinin bulunduğunu, yetkililerin ve vatandaşların dikkatli ve dikkatli olması gerektiğini hatırlattı.

Kaynak: HABERLER.COM