Esenyurt'ta, çalınan telefonunu akıllı bir uygulama ile izleyen cesur bir adam, hırsızları kendi dükkânlarında yakalayarak adeta şok etti. Bu olay, telefonun sahibinin cesaretini ve hırsızlara karşı kararlılığını gösteriyor. İşte bu olayın detayları:

Dün sabah, Esenyurt Bağlarçeşme Mahallesi'nde yaşanan olay, Cengiz D. ve Cem D. adlı iki kardeşin, yaklaşık 40 bin TL değerindeki bir telefonu çalmasıyla başladı. Ancak hırsızlar, çaldıkları telefonu daha sonra bir dükkânda satmaya kalkıştıklarında, sahibinin bu cihazı izlemekte kullanmış olduğu bir uygulama sayesinde büyük bir sürprizle karşılaştılar.

Çanakkale'de CHP'li İl Genel Meclisi Üyesi Levent İrez'in Ardından Tören Düzenlendi Çanakkale'de CHP'li İl Genel Meclisi Üyesi Levent İrez'in Ardından Tören Düzenlendi

Telefonun sahibi, cihazdaki uygulama ile çalındığı yeri tespit etti ve hemen olay yerine doğru hareket etti. Arabasıyla dükkânın önüne gelerek hırsızları yakalayan cesur adam, onlara karşı hızla ilerledi. Bu sırada hırsızlardan biri kaçmayı tercih ederken, diğeri sinirli sahibi tarafından yakalanarak darp edildi.

Olay anında dükkân sahibine karşı da öfke patlaması yaşayan adam, tezgahı dağıtarak monitörü ve diğer eşyaları zarar verdi. Olayın ardından, polis ekipleri ihbar üzerine dükkâna yönlendirildi ve Cengiz D. isimli hırsız gözaltına alındı. Telefonun sahibi cihazını geri aldı, hırsız Cengiz D. ise tutuklanarak adliyeye sevk edildi. Tüm bu yaşananlar ise işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.(iha)

Editör: Haber Merkezi