Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çifti, 8 Mayıs'ta gerçekleştirdikleri sade bir nikah töreniyle dünyaevine girdi. 4 yıllık birlikteliklerinin ardından mutlu bir gün yaşayan çift, hamilelik müjdesini de paylaşmıştı. Bu mutlu bekleyişin ardından, çift ilk çocuklarına kavuştu.

Cem Yılmaz'dan Hasan Can Kaya'ya Gönderme Cem Yılmaz'dan Hasan Can Kaya'ya Gönderme

Ezgi Mola'nın yakın arkadaşı Merve Dizdar, çiftin oğullarının adını Afife Tiyatro Ödülleri gecesinde ağzından kaçırmıştı. Dizdar, "Can bizim canımız olacak. Bize en büyük hediye. Çevresinde onu çok seven insanlar olacak. Adı Can olacak ama kim koydu bilmiyorum onu Ezgi'ye sorun." şeklinde ifade etti.

ustafa Aksakallı Çifti, Oğullarına "Can" Dedi

Ünlü oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı, 8 Mayıs'ta gerçekleştirdikleri nikah töreniyle dünyaevine girdikten sonra mutlu bir bekleyişe geçmişti. Merve Dizdar'ın Afife Tiyatro Ödülleri gecesinde yaptığı açıklama, çiftin oğullarının adının "Can" olduğunu ortaya koydu. Dizdar, "Can bizim canımız olacak. Bize en büyük hediye. Çevresinde onu çok seven insanlar olacak. Adı Can olacak ama kim koydu bilmiyorum onu Ezgi'ye sorun." sözleriyle çiftin bu mutlu anını duyurdu. Bebeklerinin adını "Can" koyan çift, yeni hayatlarına sevgi dolu bir başlangıç yaptı.(Karar)

Editör: Haber Merkezi