F.Bahçe ile Adana Demirspor 39. şampiyonada karşı karşıya geliyor.

Adana Yeni Adana Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak karşılaşmanın sunuculuğu Halil Umut Meler yapacak.

Gelecek hafta 6 galibiyet ve 3 beraberliğin ardından 21 puanla ligde üçüncü olacak. Sıralamada son sırada yer alan Akdeniz, ikinci sıradaki takım 30 puanla farkla mağlup olmaya çalıştı.

Yeni Adana Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak.

İki takım ligde şu ana kadar 38 kez karşılaştı. Söz konusu müsabakada F.Bahçe 22 galibiyet alırken, Adana temsilcisi 5 karşılaşmadan galip ayrıldı.

TFF'den 'Erken Seçim' Açıklaması: Amacına Ulaşamamıştır! TFF'den 'Erken Seçim' Açıklaması: Amacına Ulaşamamıştır!

11 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Adana Demirspor, F.Bahçe'nin 76 golüne 38 maçta 39 golle karşılık verdi. Adana Demirspor'un teknik direktörlüğünde iki takım 19 maçta mücadele edecek.

Bu maçta 9'unu F.Bahçe kazanırken, Adana Demirspor ise rakip rakibini 3 kez mağlup etti.7 maçta beraberlik değişmedi. Söz konusu maçlarda F.Bahçe 26, Adana Demirspor ise 16 gol attı. 'de Fred, F.Bahçe'nin sahada sayıları başladı.

F.Bahçe, Adana Demirspor deplasmanında ameliyat olan Djiku, Joshua King ve Mert Hakan Yandaş'ın yanı sıra Becao ve Serdar Aziz'den de zarar görmeyecek.

Bu isimlerin yanı sıra Trabzonspor maçında kırmızı kart gören İsmail Yüksek de takımdan ayrılacak. Pendikspor deplasmanında sakatlığı nedeniyle Trabzonspor ve Ludogorets karşısında forma giyemeyen Fred, sahada idmanlara başladı.Brezilyalı futbolcu, Adana Demirspor deplasmanında da forma giyebilecek.(AA)

Editör: Haber Merkezi