TFF Süper Lig'de 34'üncü Haftanın VAR Kayıtlarını Açıkladı TFF Süper Lig'de 34'üncü Haftanın VAR Kayıtlarını Açıkladı

Fenerbahçe, bugün Galatasaray ile oynayacağı 2023 Turkcell Süper Kupa maçı için 19 yaş altı takımıyla birlikte Şanlıurfa'ya indi. Başkan Ali Koç ve yöneticilerin de bulunduğu kafilede, sakatlığı bulunan 2 oyuncunun esame listesine yazılmaması bekleniyor.

2023 Turkcell Süper Kupa maçında bugün Galatasaray'la karşılaşacak Fenerbahçe, 19 yaş altı takımıyla Şanlıurfa'ya indi. Fenerbahçe kafilesinde Başkan Ali Koç ve yöneticiler tam kadro yer alırken A takımdan antrenörlerin de bulunduğu dikkat çekti. Bu arada özel korumalar da kafileye eşlik ederken U19 takımından 11 futbolcunun olduğu belirlendi. GAP Havalimanı'na gelen özel uçaktan inen kafile, kendilerini apronda bekleyen araçlarla 11 Nisan Stadyumu'na hareket etti. Havalimanı yetkililerinin karşıladığı sarı-lacivertli kafilede başkan Ali Koç'un yanı sıra yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

Fenerbahçe'de kafilede yer alan 11 oyuncudan 2'sinin sakatlığının olması sebebiyle sarı-lacivertli ekibin sahaya 9 kişi ile çıkması bekleniyor. Sakatlığı bulunan 2 oyuncunun esame listesine de yazılmaması bekleniyor. Sahaya 9 kişi ile çıkacak olan Fenerbahçe'nin maçın başında alacağı aksiyona dair ise henüz bir bilgi yer almadı

Kaynak: Son Dakika