Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında dün akşam Fenerbahçe, evinde Hatayspor'u 4-2 mağlup ederek lider olmaya devam etti. fenerbahçeliler, bu kazançla 22 yıl sonra bir ilke imza atmış oldu.

2009-2010 sezonu zamanında yine aynı şekilde kendisine ait olan sekiz maçlık namağlup seriyi dokuza çıkararak 'Lig tarihinde sezona en iyi başlayan takım' rekorunu kırmış oldu.

Yeni sezonda Gaziantep FK galibiyetiyle lige başlangıç yapan Fenerbahçe, sıralı bir şekilde Yılport Samsunspor, MKE Ankaragücü, Bitexen Antalyaspor, Corendon Alanyaspor Rams Başakşehir, Çaykur Rizespor ve Kasımpaşa'ya karşı kazanmıştı. Sarı lacivertli takım, son olarakta Atakaş Hatayspor'u da mağlup etti ve kendi rekorunu dokuz maça çıkarmış oldu.

Eski teknik direktörlerden biri olan İsmail Kartal'la tekrar görüşen Fenerbahçe, bu sezon UEFA Konferans Ligi ve Trendyol Süper Lig’de çıktığı maçlarda toplam 17 maçtan da kazanmış bir şekilde ayrıldı.

Busenaz Sürmeneli Avrupa Şampiyonu Oldu Busenaz Sürmeneli Avrupa Şampiyonu Oldu

AVRUPA'DA DA BAŞARI

UEFA Konferans Ligi elemeleri ve gruplarda karşı karşıya geldiği toplam sekiz maçta da galibiyet alkan Kanarya, Süper Lig'de de 9'da 9 yaparak yenilmeden bu sezonki galibiyet serisini 17 maça yükseltti.(karar)

Editör: Haber Merkezi