Galatasaray, Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa ile karşı karşıya geldiği maçta nefes kesen bir mücadele ortaya koydu ve sahadan 4-3 galip ayrılarak önemli bir zafer elde etti.

Maçın 28. dakikasında deneyimli futbolcu Mertens'in attığı harika golle Galatasaray öne geçti. Ancak Kasımpaşa, ilk yarıda Icardi'nin kendi kalesine attığı golle beraberliği sağladı.

Arda Güler'in Sözleşmesindeki Bonus Maddesi Ortaya Çıktı Arda Güler'in Sözleşmesindeki Bonus Maddesi Ortaya Çıktı

İkinci yarıya da hızlı başlayan Kasımpaşa, Icardi'nin kendi ağlarına attığı bir golle Galatasaray'ı bir kez daha öne geçirdi. Ancak mücadelede geri adım atmayan Kasımpaşa, Aytaç Kara'nın attığı şık golle tekrar beraberliği sağladı.

Gol düellosunun ortasında, 78. dakikada Da Costa'nın attığı golle Kasımpaşa öne geçti. Ancak Galatasaray, maçın sonlarına doğru penaltı kazandı. Penaltıyı kullanan Icardi'nin vuruşunu kaleci çıkardı ancak Icardi, kendisinin attığı golle takımını tekrar öne geçirdi.

Maçın son dakikalarında Vinicius'un attığı golle Galatasaray, zorlu mücadeleden 4-3 galip ayrılarak üç puanı hanesine yazdırdı.

Bu zaferle birlikte Galatasaray, şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürürken, Kasımpaşa ise önemli bir mücadele verdiği maçtan puansız ayrıldı

Kaynak: Son Dakika