Galatasaray 3-3 Manchester United İkinci yarıda aslanlar durdurulamıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. maçında Galatasaray ile Manchester United arasında oynanan karşılaşmanın ikinci yarısı, İngiliz ekibi Manchester United'ın 3-2'lik üstünlüğüyle devam ediyor

Fenerbahçe'de Sakatlık Depremi! İsmail Yüksek Sezonu Kapadı Fenerbahçe'de Sakatlık Depremi! İsmail Yüksek Sezonu Kapadı

Maçın ilk yarısına hızlı başlayan Manchester United, 11. dakikada Bruno Fernandes'in Höjlund ile verkaç yaparak pasını Garnacho'ya aktarmasıyla öne geçti. Garnacho'nun sol çaprazdan attığı golle skor 0-1 oldu. Galatasaray, 15. dakikada Mertens'in kullandığı köşe atışında Torreira'nın kafa vuruşunda kaleci Onana'nın çizgiden çıkardığı topun ardından Ndombele ile etkili olmaya çalışsa da başarılı olamadı.

Manchester United, 18. dakikada sol taraftan Amrabat'ın pasında Bruno Fernandes'in sert vuruşuyla skoru 0-2'ye getirdi. Ancak, Galatasaray, 29. dakikada ceza yayı sağından kazanılan serbest vuruşta Ziyech'in sert vuruşuyla durumu 1-2'ye getirdi.

İlk yarıda Jose Maria Sanchez, Raul Cabanero, Inigo Prieto hakem üçlüsünün yönetiminde oynanan müsabakada, Galatasaray'ın kadrosunda Muslera, Ziyech, ve yeni transferlerden Icardi sahada yer aldı. Manchester United cephesinde ise Fernandes ve Garnacho gibi isimlerle dikkat çekti.

Maçın ikinci yarısında takımların performansı ve skorda olası değişiklikler, futbolseverlerin heyecanla beklediği bir diğer bölüm oluyor.

54' Kaan Ayhan sarı kart gördü.


55' McTominay farkı 2:1-3'e çıkardı


59' Luke Shaw sarı kart görüyor.


60' Ndombele ve Mertens'in yerine Kerem Aktürkoğlu ve Sergio Oliveira oyuna girdi.


62' Hakim Ziyech, serbest vuruştan attığı muhteşem golle farkı bir kez daha 1'e indirdi: 2-3




64' Wan-Bissaka sarı kart görüyor.(ekonomim.com)

Editör: Haber Merkezi