Geride kalan haftayı Beşiktaş karşısında iyi bir performans göstererek başarıyla kapatan Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 6.haftasında Hatayspor'a konuk oldu.

Beşiktaş'ı 3-0'la geçen Fırtına, yeni transferlerinin de ortaya koyduğu performansla beğenilirken, Mendy ve Onuachu'nun takıma olumlu etkisi taraftar ve camiayı memnun etmişti. Beşiktaş karşısında dominant bir oyunla rakibini sahadan silen Bordo-Mavililer iki haftalık galibiyet serisinin arkasından Hatayspor'a konuk oldu.

Trendyol Süper Lig'in 6.haftasında Hatayspor'a misafir olan Trabzonspor'da hedef 2 haftalık devam eden başarı serisini sürdürmekti. İlk yarıda istediği oyunu sahaya yansıtamasa da 44.dakikada Visca'nın golüyle devre arasına 1-0'lık başarıyla başladı. İkinci yarıda da rakibine karşı tesirli bir oyun sergileyemeyen Bordo-Mavililer, golcüsü Paul Onuachu'nun ayağından bulduğu golle rakibi karşısında 61.dakikada 2-0 öne geçmeyi başardı.

Anadolu Efes, Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonu lider tamamladı Anadolu Efes, Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonu lider tamamladı

Rakibi karşısında 2-0 öne geçmesinin arkasından değişiklikleriyle maça damga vuran Hırvat teknik adam Nenad Bjelica, yaptığı değişikliklerle maçı Hatayspor tarafına çevirdi. 68.dakikada orta sahadan Abdülkadir Ömür ve Paul Onuachu'yu oyundan alarak Berat ve Enis'i oyuna sokan Bjelica, bu değişikliklerin arkasından rakibi karşısında hiçbir varlık gösteremedi. 62.dakikanın ardından yediği 3 golle maçı kaybeden Bjelica, taraftarın büyük eleştirilerine hedef olurken maçın ardından da "2.golden sonra ne olduğunu ben de bilmiyorum" şeklinde dile getirerek kafalarda büyük soru işareti bıraktı.(karar)

Editör: Haber Merkezi