Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü son zamanların en çok konuşulan olayları arasında yerini aldı. Çek Cumhuriyeti'nde sosyal medya fenomeni Kamil Martoszek, helikopterle 1 milyon dolar dağıttı. Binlerce şahsın paraları kapış kapış topladığı anlar ise çok konuşuldu.

BÜYÜK ÖDÜL İÇİN BU YÖNTEMİ BULDU

Sosyal medya fenomeni olduğu kadar "One Man Show" adlı müsabakanın da sunucusu olan Kamil Bartoszek, programdaki büyük ödül 1 milyon doları kimse kazanamayınca değişik bir yol seçim etti.

Netanyahu Hamas'ın Ateşkes Önerisine İlişkin Açıklamalarda Bulundu Netanyahu Hamas'ın Ateşkes Önerisine İlişkin Açıklamalarda Bulundu


Varsayım oyununu kazanan kimse olmayınca takımıyla yeni bir tasarı uygulayan Bartoszek, "Kimsenin kazanmadığı parayla ne yapmamız gerektiği mevzusunda bize bir hayli fikir verdiniz. Çoğu bize şu üç şeyi yazdı: birine destek edin ve iyi bir şeye para yardımı yapın, bunu oyunumuzu oynayan oyuncular arasında dağıtın, parayla başka bir şov yapın. Ben de bununla ne yapacağımı düşündüm ve sonra bu üç şeyi birleştirmeye karar verdim" dedi.
Paranın dağıtılacağı alana gelmek isteyenlere ise konum olarak parolalı bir ileti gönderildi. Oyuna katılacakların paranın nerede dağıtılacağını bulması için muammayı da çözmesi gerekiyordu. Binlerce şahsın ellerinde poşetlerle katıldığı organizasyonda dağıtılan 1 milyon dolar, 1 saati bulmadan tamamen toplandı.(karar)

Editör: Haber Merkezi