Türkiye'nin yerli otomobili olan TOGG, Cumhuriyet'in Yüzüncü Yılı kutlamalarında yer aldı. 29 Ekim 2022 tarihinde banttan inen ve çekiliş ile sahipleriyle kavuşan TOOG'lar Cumhuriyet'in yüzüncü yılı kutlamaları için Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden konvoy halinde yol aldı.

Saat 13.45 sıralarında Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün Avrupa yakası bölgesinde buluşan yüzlerce TOGG kullanıcısı konvoy halinde Anadolu Yakası'na geçiş yaptı.

BURSA'DA TOGG KULLANICILARINDAN 100'ÜNCÜ YIL KONVOYU

Bursa'da Togg sahipleri, Cumhuriyet'in yüzüncü yılını araçlarıyla şehirde tur atarak kutladı. Beyaz-kırmızı balonlarla süslenen 12 adet  Togg, konvoy halinde Bursa sokaklarını dolaştı.

Togg T10X kullanıcıları, Türkiye Cumhuriyet'inin yüzüncü yılını kutlamak amacıyla bir araya gelerek, Bursa caddelerinde konvoy oluşturdu.

Anadolu, Pamukkale, Kula ve Gemlik renklerindeki 12  otomobili, beyaz kırmızı balonlarla araçlarını süsleyen soförler, klaksonlar eşliğinde Kükürtlü, Heykel ve Altıparmak caddelerinde birbirini takip ederek, Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'na kadar geldi. Stadyumun orada, araçlarıyla ay-yıldız oluşturan sürücüler, ellerinde bulunan Türk bayraklarıyla pozlarını verdi.

Avcılar'da EKPSS Sınavı Heyecanı Avcılar'da EKPSS Sınavı Heyecanı

'SOKAKLARI KARIŞ KARIŞ DOLAŞTIK’

TOGG sahiplerinden Orhan Aygün, "Togg aracı çekilişine 7 kez yazıldım, 1 tane asıl, 1 tane yedek bize çıktı. Artık sokaklarda çok Togg görebiliyoruz.

Benim bildiğim kadarıyla, Türkiye'de 7 binden fazla Togg var. Biz de Bursa'daki arkadaşlarile görüşüp bir grup kurduk. Bursa sokaklarında karış karış dolaştık'' dedi.

Eda Kutru ise "2,5 aydır Togg kullanıyorum. Konforlu, çok farklı bir deneyim, zaten milli ve yerli bir araç. Çok memnunuz, Cumhuriyetimize hayırlı olsun" dedi. (DHA)

Editör: Haber Merkezi