Terminatör filmiyle Hollywood'un en büyük yıldızlarından biri haline gelen ünlü oyuncu Arnold Schwarzenegger, daha önce geçirdiği 3 açık kalp ameliyatının ardından kalp pili taktığını açıkladı.

76 yaşındaki öğretmen, "Arnold's Pump Club" podcast'inde sağlığıyla ilgili bilgiler verdi ve şunları söyledi: "Biraz daha makineye dönüşmek için ameliyat oldum. "Artık kalp pilim var" dedi.

Habertürk'ün haberine göre; Doğuştan kalp rahatsızlığı bulunan Arnold Schwarzenegger ise şunları söyledi: "Öncelikle harika bir iş çıkardığımı bilmenizi isterim. Pazartesi ameliyat oldum, cuma günü arkadaşım Jane Fonda ile bir etkinliğe katıldım. Kimse bunu yapmazdı" dedi.

Lunaparkta çalışan Mustafa başına çarpan oyuncakla ağır yaralandı Lunaparkta çalışan Mustafa başına çarpan oyuncakla ağır yaralandı



'YALNIZ OLMADIĞINIZI BİLİN'

Oyuncu ayrıca kendisini tedavi eden tüm sağlık personeline de teşekkür ederek, "Bunu bir sır olarak saklayabilirdim. Ancak birçoğunuz muhtemelen kendi sağlık sorunlarınızla uğraşıyorsunuz. Yalnız olmadığınızı bilmeni istiyorum. Ve eğer korkudan dolayı bir şeyleri erteliyorsanız, umarım size doktorlarınızı dinlemeniz ve kendinize bakmanız konusunda ilham veririm" dedi.

Schwarzenegger, 1997'de pulmoner kapak değişiminin ardından 2018'de pulmoner kapak değişimi için açık kalp ameliyatı geçirdi. Maestro, 2020'de aort kapakçığını değiştirmek için kalp ameliyatı geçirdi.

Kaynak: karar