HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, parti adaylarının geri çekileceği yönündeki iddialara sert bir yanıt verdi ve seçime katılmalarına tepki gösterenleri eleştirdi. Bitlis il başkanlığında yaptığı açıklamada, parti adaylarının geri çekileceği iddialarını yalanlayan Yapıcıoğlu, Meclis'teki varlıklarının bazı kesimleri rahatsız ettiğini ve bu rahatsızlığın açıkça ifade edildiğini belirtti.

Yapıcıoğlu, partilerinin seçime katılmasından rahatsız olanları eleştirerek, bu tür oyunlara izin vermeyeceklerini vurguladı. Geçmişte olduğu gibi bu tür oyunları boşa çıkaracaklarını dile getiren Yapıcıoğlu, siyasi rekabetin önemine değinerek, seçimlere kardeşlik ve huzur için gittiklerini ifade etti. Adaylarının geri çekileceği iddialarının gerçek dışı olduğunu belirten Yapıcıoğlu, partilerinin her yerde aktif olarak seçimlere katılacağını ve kazanmak için ellerinden gelen çabayı ortaya koyacaklarını söyledi.

Erdoğan: İsrail İle Ticareti Tamamen Durdurduk Erdoğan: İsrail İle Ticareti Tamamen Durdurduk

Son olarak, vatandaşlara seslenen Yapıcıoğlu, adaylarını geri çekmek için aday göstermediklerini ve her yerde seçimlerde aktif olarak yer alacaklarını vurguladı.

Kaynak: karar