Mauro Icardi, Galatasaray'ın Alanyaspor'u 4-0 mağlup ettiği maçın ardından yaptığı açıklamada, taraftarların gösterdiği sevgiye ve desteklerine vurgu yaptı. Icardi, "Çok güzel bir sevgi bana karşı da takıma karşı da. Her yerde bize bir aşkla yaklaşıyorlar. Taraftar sayısı olarak da çok fazlayız bildiğiniz gibi. Bizi her yerde takip ediyorlar. Her maçta bize destek oluyorlar" şeklinde konuştu.

Maçın ikinci yarısına farklı bir mentalite ile çıktıklarını belirten Icardi, hocalarıyla yaptıkları görüşmenin sonucunda gollerini attıklarını ve maçı kazandıklarını ifade etti. Sezon boyunca çeşitli sakatlık problemleri yaşadığını ve yüzde yüz performans sergileyemediğini dile getiren Icardi, takımın başarısı için her zaman sahada olduğunu ve gol atmaktan ziyade takımının kazanmasıyla ilgilendiğini vurguladı.

Beşiktaş'ta Al Musrati PFDK'ya sevk edildi Beşiktaş'ta Al Musrati PFDK'ya sevk edildi

Galatasaray'ın taraftarının her zaman yanlarında olduğunu ve onların desteğinin kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Icardi, taraftarların enerjisinin kendilerine güç verdiğini ve desteğin devam etmesini istediklerini belirtti.

Kaynak: t24