İngiliz Kraliyet Ailesi'nden Leydi Gabriella Kingston'ın eşi Thomas Kingston'ın 45 yaşında vefatı aileyi yasa boğarken, ölümüyle ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Ailenin damadı Thomas Kingston, Kraliçe Elizabeth'in kuzeni Kent Prensi Michael'ın kızı Leydi Gabriella Kingston ile evliydi. Thomas Kingston'ın ailesinin evinde ölü bulunduğu açıklanırken, ilk incelemelerin ardından ölümüyle ilgili herhangi bir şüpheli durumun bulunmadığı belirtildi.

'FECİ BİR KAFA TRAVMASI' GEÇİRDİ

NTV'nin haberine göre; Adli tabipten yapılan açıklamaya göre, Kingston'ın 25 Şubat'ta İngiltere'nin Cotswolds köyündeki aile evinde "feci bir kafa travması" nedeniyle öldüğü söylendi.

Daha sonra Thomas Kingston'ın cesedinin yanında silahla birlikte bulunduğu ve ölümünün intihar olduğu açıklandı. Genç yaştaki beklenmedik ölümün intihardan kaynaklandığı haberi büyük bir şok dalgası yarattı.

Bakan Göktaş Duyurdu: Yaşlı Destek Programı'na Başvurular Başladı Bakan Göktaş Duyurdu: Yaşlı Destek Programı'na Başvurular Başladı

AİLE ÖLÜM NEDENİNE DEĞİNMEMİŞTİ

Ailenin yayınladığı mesajda konuyla ilgili tek açıklama şuydu: "Thomas Kingston'ın vefatını büyük bir üzüntüyle duyuruyoruz. Tom, onu tanıyanların hayatına ışık tutan biriydi” ve bunun dışında bir açıklama yapılmadı.

Ani ölümünün ardından eşi Leydi Gabriella Kingston, ebeveynleri ve kardeşleri, Thomas Kingston'ı "onu tanıyan herkesin hayatını aydınlatan olağanüstü bir adam" olarak anan bir bildiri yayınladı.

Kaynak: karar