Brezilya'da sel felaketi: 39 kişi yaşamını yitirdi, 68 kişi kayıp! Brezilya'da sel felaketi: 39 kişi yaşamını yitirdi, 68 kişi kayıp!

Geçtiğimiz gün İsrail'de Netanyahu'yu ziyaret eden Elon Musk, Hamas'tan sürpriz bir teklif aldı. Hamas'ın üst düzey liderlerinden Osama Hamdan, Musk'ı Gazze'ye davet ederek şunları söyledi: "İsrail bombardımanının neden olduğu yıkımın boyutunu ve halkımıza karşı işlenen suçların boyutunu görmek için Musk'ı Gazze'ye davet ettik."

SpaceX ve Tesla'nın sahibi milyarder iş adamı Elon Musk'un İsrail'de Başbakan Benjamin Netanyahu ve Başkan Isaac Herzog ile görüşmesinin yankıları sürerken Hamas'tan sürpriz bir teklif geldi. Hamas'ın üst düzey liderlerinden Usame Hamdan Beyrut'ta bir basın toplantısı düzenledi ve Elon Musk'u Gazze'ye davet etti. Hamdan şunları söyledi: "İsrail bombalamalarının yol açtığı yıkımın boyutunu ve halkımıza karşı işlenen suçların boyutunu görmek için Musk'ı Gazze'ye davet ettik."

ELON MUSK İSRAİL'E GİTTİ

Elon Musk, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu ile birlikte 7 Ekim'de saldırıya uğrayan Kfar Aza şehrini ziyaret etti. Ziyaretin bir parçası olarak İsrailli yetkililer Musk'a, 7 Ekim'de Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin El Kassam Tugayları üyelerinin saldırısına uğrayan şehirde yaşananlar hakkında bilgi verdi.(Karar)

Editör: Haber Merkezi