İstanbul'un Esenler ilçesi Turgut Reis Mahallesi'nde, 15 Kasım Çarşamba gecesi yaşanan olayda, DK adlı genç kadın ve eski erkek arkadaşı EK arasında bir tartışma meydana geldi. İddialara göre ikili arasındaki sözlü tartışma cadde üzerinde başladı ve giderek şiddetlendi.

Gaziantep'te kaçakçılık operasyonunda 392 akıllı telefon yakalandı Gaziantep'te kaçakçılık operasyonunda 392 akıllı telefon yakalandı

ÖNCE CEP TELEFONUNU GASP ETTİ

Tartışma sırasında E.K, eski kız arkadaşı D.K'nin cep telefonunu zorla aldı ve telefonu geri almasına rağmen kadının uyarılarına karşı çıktı. Kadın, telefonunun geri alınamayacağını anlayınca olay yerinden uzaklaşmaya başladı. EK ise aldığı telefonu inceledikten sonra kadının uzaklaştığını fark ederek ona doğru koştu.

TOKAT ATTI ÇANTASINI DA GASP ETTİ

Eski sevgili, kadının uzaklaşmasını istemeyerek onu durdurdu. Bu noktada tartışmaya devam etti ve EK, genç kadına tokat atarak çantasını gasp etti. Çantayı alıp yanında bulunan bir arkadaşına atladıktan sonra, kadın olaydan uzaklaşmaya başladı. EK ise yanındaki arkadaşıyla birlikte taksiye binerek olaydan ayrıldı.

ŞİKAYETÇİ OLMADI

Olayın ardından polis tarafından Büro Amirliği'ne götürülen D.K, ifadesinde kendisi ve eski erkek arkadaşlarının karşılıklı şiddet uyguladıklarını ancak herhangi bir şikayetçi olmadığını belirtti.(haber global)

Editör: Haber Merkezi