İstanbul, Küçükçekmece'de bulunan Fatma Refet Angın Öğrenci Yurdu'nda kalan yaklaşık 60 öğrenci akşam yemeğinden sonra zehirlenme belirtileri gösterdi. Olay dün gece, Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi Namık Kemal Caddesi'nde meydana geldi. Bazı öğrencilerde kusma, baş dönmesi, ve boğazda yanma gibi şikayetler görüldü.

Yurttaki görevlilere başvuran öğrenciler için çok sayıda ambulans çağrıldı. Öğrenciler arasında akşam yemeğinde tavuk yediklerini belirtenler oldu. Kusma ve baş dönmesi gibi şikayetlerle başvuran öğrenciler tedavi edildi. Ayrıca, zehirlenme şüphesi taşıyan diğer öğrenciler de farklı hastanelere götürüldü. Bazı öğrenciler ise kendi imkanlarıyla hastaneye gitti.

Yaklaşık 60 öğrenci müşahede altına alındı, ancak ağır belirtiler göstermeyenlerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Küçükçekmece'de Su Birikintisine Düşen 5 Yaşındaki Edanur İçin Cenaze Töreni Düzenlendi Küçükçekmece'de Su Birikintisine Düşen 5 Yaşındaki Edanur İçin Cenaze Töreni Düzenlendi

Olayla ilgili polis inceleme başlattı. Bu haber özgün kaynaktan alınmıştır ve güncel bilgilere dayanmaktadır. Olayın nedeni ve detayları, ilerleyen saatlerde daha fazla bilgiye dayalı olarak ortaya çıkabilir.(Halk)

Editör: Haber Merkezi