Eğlence merkezinde bir silahlı saldırı daha yaşandı: 2 günde 2 yaralı! Eğlence merkezinde bir silahlı saldırı daha yaşandı: 2 günde 2 yaralı!

İstanbul'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları nedeniyle Vatan Caddesi ve bağlantı yolları saat 06.00'dan itibaren trafiğe kapatıldı.İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, tören sırasında Adnan Menderes Caddesi (Vatan CD.) trafiğe kapatıldı.

Ayrıca; Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi) D-100 Kuzey ve Güney Girişleri, Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi) 10. Yıl Caddesi Girişleri, Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi) Edirnekapı Girişleri, Adnan Bulvarı Menderes (Vatan Caddesi) Girişleri Oğuzhan Caddesi Girişleri (Vatan Caddesi) Adnan Menderes Caddesi Girişleri (Vatan Caddesi) Sofular Caddesi Girişleri, Adnan Menderes Bulvarı Caddesi (Vatan Caddesi) Halıcılar Caddesi Girişleri,
Adnan Menderes Bulvarı Caddesi (Vatan Caddesi)) Akdeniz Caddesi Girişleri , Akşemsettin Caddesi Adnan Menderes Bulvarı girişi (Vatan Caddesi), Ordu Caddesi ve Atatürk Bulvarı'ndan (Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi), Aksaray girişleri, Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi), Keçeci Meydan Caddesi girişleri, Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi) girişleri,  (Vatan Caddesi)'den itibaren tüm cadde ve sokaklar trafiğe kapatılırken, güney yönündeki kamu yolu Bayrampaşa kavşağından trafiğe kapatılarak trafik no'lu tali yola yönlendirildi. (karar)

Editör: Haber Merkezi