İstanbul Büyükçekmece'de ihbara giden bir  polis memuru Cihat Ermiş içeriden açılan ateşle şehit oldu.

İstanbul'daki olay, gece saat 02.30 sularında Büyükçekmece Muratçeşme Mahallesi'nde meydana geldi.

Sokakta motosikletli 2 kişinin havaya ateş ettiği ne yönelik  polise ihbar geldi. İhbarı değerlendiren  görevliler söz konusu adrese gittiğinde motosikletlileri bulamadı.  Görevliler çevrede araştırma yaparken polise bir ihbar daha geldi.

Arayan kişi evinin duvarlarına kurşun isabet ettiğini söyledi ve polisten yardım istedi. Bu durum  üzerine olay yerinde araştırma yapan görevliler  ihbarın yapıldığı daireye gitti. Duvarlarında kurşun izi olan zilini çalan görevlilere kapı açılmadı. Ekipler ihbarı yapan numarayı aradıklarında numarayı da kimse açmadı.

Görevliler bunun üzerine daire kapısını açarak içeri girmek istedi fakat o sırada içeriden ekiplere doğru silahla ateş edildi. Evdeki Muhammet Emre Çorak'ın silahından  çıkan kurşun polis memuru Cihat Ermiş'in göğsüne isabet etti. Ağır yaralanan Cihat Ermiş, Mimarsinan Devlet Hastanesi'ne  sevk edildi.

Van'da askeri araç devrildi: 6'sı ağır, 11 asker yaralandı Van'da askeri araç devrildi: 6'sı ağır, 11 asker yaralandı

Cihat Ermiş burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederek şehit oldu. Olaydan hemen sonra gözaltına alınan Çorak, verdiği ilk ifadede düşmanları olduğunu evine kurşun isabet edince saldırıya uğradığını düşünerek kapıyı açan kişilere ateş ettiğini ifade etti. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.(Haberglobal)

Editör: Haber Merkezi