İstanbulluları yoran uyarı yeniden gündeme geldi.

Geçtiğimiz günlerde duyurulduğu üzere Cuma akşamı etkisini gösterecek.

Marmara bölgesinde tedbir alınması yönünde uyarılarda bulunuldu.

TÜM MARMARA ETKİLENECEK

Son dönemde hafta sonlarının çoğunu evinde geçiren İstanbullu isyan çıkardı. Bu kez sadece İstanbullular değil, tüm Marmara bölgesi evlerine kapandı.

Meteorologun uyarısının ardından dikkatler Cuma akşamına çevrildi. Hafta sonu için dikkat Sonbahar mevsiminin mevsim standartlarının dışında geçtiği Türkiye'de kış sezonu hareketli başladı.

Kasım ayında başlayan fırtınalı günler aralık ayına kadar sürüyor. Cuma akşamından bu yana İstanbul'un başına bela haline gelen kuvvetli ve şiddetli güney rüzgarları geri döndü.

ABD'de ölü bulunan Fenomen Yağmur Taktaş, son yolculuğuna uğurlandı ABD'de ölü bulunan Fenomen Yağmur Taktaş, son yolculuğuna uğurlandı

KEREM ÖKTEN PAYLAŞTI

Verileri sosyal medya hesabından paylaşan Kerem Ökten'e göre bu durum sadece İstanbul'da değil, cuma ve cumartesi günleri de tüm Marmara bölgesi için geçerli.

Uzman, Cuma akşamı ve Cumartesi gününe atıfta bulunarak ek önlemlerin alınmasını beklediğini belirterek, "Marmara bölgesinde yine bir cumartesi ve yine bir eylem" dedi. Cuma akşamı kuvvetli güneybatı rüzgarlarının ardından kuvvetli kuzey rüzgarlarının gelmesi bekleniyor..." dedi.

(karar)

Editör: Haber Merkezi