İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, şunları söyledi: “Oğlumun, gelinimin, lider dört kişinin, iki torunumun, birleşiminin ve fabrika, inşaat şirketi sahibi hiçbir ortağımızın Türkiye'de kimseyle bağlantısı, bağlantısı, ticari gücü yok. bu komün Ülke. Bu kanıtlanırsa siyaseti tamamen bırakacağım” dedi.

İstanbul'da düzenlendi.

Parti İstişare Toplantısı'nın açıklanmasında konuşan Akşener, partinin 6 yıl önce çok zorlu bir siyasi yaşandığını söyledi.

Ne yapmaya çalıştıklarını anlatmak için başlangıç ​​noktalarını hatırlamalarını belirten Akşener, şöyle konuştu:

İYİ Parti'de Kurultay Günü: İşte kurultaydan görüntüler... İYİ Parti'de Kurultay Günü: İşte kurultaydan görüntüler...

“Biz bu ülkelerde gerçekten demokrasi ve yönetim için çabalayan bir siyasi hareketiz ve bunu yapan halkımızın da bunu yapabilmesi için bunu yapmaya karar verdik ve daralmış olabilirler. Nefes alamazlar, nefes alabilirler. Biz halkımızın kendini ifade ettiği birliktelik ile anayasaya bağlıyız.

Vatanımızın birliği ve milletimizin bütünlüğü adına, Anayasanın ilk dört maddesine saygı göstererek, hiç tartışmadan, hiç dokunmadan, bu ülkenin refaha ve feraha taşıyacağımız inancıyla bu yola çıktık.

Milletimizin birliğini, karşılıklı saygısını ve İYİ Parti'yi kurduk. dedi. Akşener, seçimlerden sonra parlamentoda hizipleşen bir siyasi parti haline geldiğini, meclise giren partililerin çok iyi performans sergilediğini, herkesin gıpta ile baktığını ancak buna rağmen 8 milletvekilinin partiden üye olduğunu söyledi.

Meral Akşener konuşmasını şöyle sürdürdü: “İlginç olan aramızdan gruptan HDP'yle istişarede bulunarak gittiler. Ama ilginç bir gerçek var: 2018'de CHP ile ittifakımız kapsamında seçildiğimi boyutu yazmıştım. Milletvekili seçildiğinizde HDP ile ilgili endişeleriniz var mı? Seçiminde hiçbir şey olmuyor. Daha sonra nedense bir anda bu hayatın hayatına HDP girdi ve çok üzüldüler.

HDP ile yakın bir ilişkimiz var gibi görünüyor... Giden arkadaşının sorumluluğunu almak yerine millete ve hayal kırıklığına uğrattığı seçmeye hakaret etmeyi tercih etti.Ama bu insanlar hakkında konuşmadım.

Akşener, bu partinin hukukun üstünlüğünü sağladığını, adaleti tesis ettiğini, vatandaşın ve milletin gözüne bakmak için yaptığını söyledi. “Hiçbir bölümüla irtibatımız ve bağlantımız yok”

Ne kendisi ne de yakın herhangi bir bölümüla bağlantısının mevcut olduğunu vurgulayan Akşener, şöyle konuştu: "Oğlum, gelinim, dört kişi, iki torunum, birleştiğimiz ve fabrika, inşaat şirketi sahibi hiçbir ortağımız yok."

Toplulukla bağlantılarınız, uyumluz veya çalışma fırsatlarınız varsa."Bu kanıtlanırsa siyasetten tamamen çekileceğim" dedi. (haberler.com)

Editör: Haber Merkezi