İzmir'de Hayalet Nişancı Olayı: 5 Kişi Yaralandı, Bir Şüpheli Yakalandı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, Nergis Mahallesi, Nergis Parkı'nda meydana gelen olayda, "hayalet nişancı" olarak adlandırılan bir şahıs, değişik zamanlarda 5 kişiyi ve bir köpeği pompalı tüfekle vurarak yaraladı. İlk etapta polise herhangi bir müracaatın yapılmamış olması üzerine, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri olaya hızla müdahale etti.

Kütahya'da PKK/KCK Operasyonu: 12 Gözaltı Kütahya'da PKK/KCK Operasyonu: 12 Gözaltı

Polis ekipleri, olayın geçtiği bölgede detaylı incelemelerde bulunurken, "hayalet nişancı" tarafından silahla yaralandığını iddia eden Sevgi T.'nin ifadesine başvurdu. Sevgi T., olayın yaşandığı tarih ve saatte bulunduğu iş yerine giriş yaparken duyduğu çat diye sesin ardından ayağında hissettiği ağrı sonucunda yaralandığını, kendi imkanlarıyla Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giderek saçmanın ayağına isabet ettiğini öğrendiğini ifade etti.

Sevgi T.'nin şikayeti üzerine harekete geçen polis ekipleri, olaya karıştığı değerlendirilen Y.A.T. isimli şüpheliyi gözaltına aldı. Ancak, diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Olay yerinde yapılan incelemelerde başka bir müracaatın olmadığı tespit edildi. İl emniyet müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin adreslerini belirleyerek gece saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Şu an için gözaltına alınan tek şüpheli Y.A.T. olduğu bildirildi. İlgili makamların olayı detaylı bir şekilde araştırmaya devam ettiği ve diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü ifade edildi.(halk)

Editör: Haber Merkezi