İsrail Ordusu: Refah'ta İslami Cihad Komutanı Eymen Zarub Öldürüldü İsrail Ordusu: Refah'ta İslami Cihad Komutanı Eymen Zarub Öldürüldü

 Aston Villa'nın İsviçreli futbolcusu Alisha Lehmann, geceyi birlikte geçirmek için tanınmış bir kişinin kendisine 110 bin dolar teklif (Yaklaşık 3 milyon TL) yaptığını açıkladı.

'ULUSLARARASI DÜZEYDE ÇOK İYİ TANINAN BİRİ'

NTV'nin aktardığı habere göre, Alisha Lehmann "Miami’deydim, en sevdiğim yer ve bir kulüpte bazı arkadaşlarımla buluştum. Cep telefonuma bir mesaj geldi, cevap vermedim fakat aynı kişi daha sonra benimle ilgilenen korumama da mesaj attı.  Mesajlar çok iyi tanınan birinden geldi. Daha önce de bir etkinlikte karşılaşmıştık. Mesajda ‘Alisha’ya senle  bir gece geçirmek için 100 bin İsviçre Frangı (Yaklaşık 110.000 dolar) ödeyeceğim’ yazıyordu" dedi. 

 "Cevabım ‘Asla olmaz! Sadece 110 bin mi?’. Çılgınca olan şeyde, mesajının hala telefonumda duruyor olması. Bu biraz aptalca. Kişinin adını açıklayamam. Ama uluslararası düzeyde çok çok iyi tanınıyor" diyen futbolcu şunları da aktardı: 

 “Ben gerçek bir futbolcuyum. Her gün çok çalışıyorum. Futbolda kendimin en iyi versiyonu olmak istiyorum ve bu benim hayattaki ilk önceliğimdir."

 24 yaşındaki oyuncu, Kadınlar Dünya Kupası’ndaki tüm kadın futbolcular arasında en değerli isimler arasındaydı.(Duvar)

Editör: Haber Merkezi