MİT Operasyonu: Yönetici Düzeyde 15 Terörist Etkisiz Hale Getirildi MİT Operasyonu: Yönetici Düzeyde 15 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Antalya Gazipaşa' da meydana gelen ilginç kaza, şoförün uykusuzluğu nedeniyle gerçekleşti. Saat 05.00 sıralarında Ekmel Mahallesi D-400 Karayolu'nda meydana gelen olayda, Gazipaşa'dan Anamur istikametine seyir halinde olan Rahmi Ö. yönetimindeki 07 MDT 30 plakalı kamyonet, kavşağa yaklaştığında sürücü Rahmi Ö. uyuya kaldı ve direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kamyonet, orta refüjde bulunan bariyerlere çarparken yan yattı.

Çevredeki vatandaşlar, kazayı fark ederek hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Uyandırmak için yaklaşık yarım saat uğraşan çevre sakinleri, trafik ekipleri ve itfaiye, uyuyakalan şoförü nihayet uyandırmayı başardı. Rahmi Ö. uykusundan uyandığında şoför kapısından dışarı çıktı. Ancak ilginç bir şekilde, kazayı hatırlamadığını söyledi. Kazayı burnu bile kanamadan atlattığı için şanslıydı.

Kaza sonucu yan yatan kamyonet, çekici tarafından kaldırılarak otoparka taşındı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.(haber7)

Editör: Haber Merkezi