Kar Yağışı Sürücüleri Oto Lastikçilere Yönlendirdi: Kış Lastiği Talebi Arttı

Kars'ta yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı, sürücüleri kış lastiği taktırmak için oto lastikçilere akın etmeye yönlendirdi. Hazırlıksız yakalanan sürücüler, araçlarına kış lastiği takmak için lastikçilere koştu.

Kentte havaların beklenmedik bir şekilde kötüleşmesi, araç sahiplerini hazırlıksız yakaladı. Yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle birçok sürücü, güvenli sürüş koşulları için kış lastiklerini taktırmak üzere oto lastikçilere yönlendi.

Oğuz Murat Acı olayında yeni gelişme:  Aracın içinde Demirörenlerin oğlu da var Oğuz Murat Acı olayında yeni gelişme: Aracın içinde Demirörenlerin oğlu da var

Sürücülerin yoğun talebi üzerine oto lastikçilerde uzun kuyruklar ve kalabalıklar oluştu. Birçok kişi, 1 Aralık tarihini beklemeden kış lastikleri için tedbir almaya başladı. Kar yağışının şaşırtıcı bir şekilde erken gelmesi, sürücülerin kışlık lastik talebini artırdı.

Kar yağışına hazırlıksız yakalanan sürücülerden biri, "Kars'a kış erken geliyor, kar yağıyor. 1 Aralık'ı beklemedik. Tedbirlerimizi almak için lastikçiye geldik, kış lastiklerimizi taktırmak için şu an buradayız. Bayağı bir kalabalık, bayağı bir yoğunluk var. Kars'ta zor geçiyor ve erken geliyor. Biz de şimdiden tedbirimizi almaya başladık" dedi.

Yoğun talep nedeniyle bazı sürücüler saatlerce lastikçi sırasında beklemek zorunda kaldı. Yazlık lastiklerini çıkarıp kışlık lastiklerini takan sürücüler, güvenli bir şekilde seyahat etmeye devam etti.(Haberler.com)

Editör: Haber Merkezi