Yaşanan olay dün saat 20.30 sularında Kartal’da bir plazada yaşandı. Edinilen bilgilere göre, bir hukuk bürosunda stajyer olarak çalışan avukat Kübra Nur Avcı, sta yaptığı plazanın 11. katından aşağı düştü. Sesleri duyup hemen olay yerine gelen vatandaşlar genç kadını o halde görür görmez yetkililere ihbarda bulundu. Yapılan ihbarın üzerine olay yerine intikal eden sağlık ekipleri genç avukatın olay mahallinde yaşamını yitirdiğini belirlerken, polis ekipleri olaya ilişkin hemen çalışma başlattı.

Özgür Özel Deniz Gezmiş Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan Anma Törenine Katılacak Özgür Özel Deniz Gezmiş Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan Anma Törenine Katılacak

DOĞUM GÜNÜYDÜ

Polis ekiplerinin yaptığı incelemelerde genç kadının doğum günü olduğunu ve doğum gününde hayata gözlerini yumduğu belirlendi. Stajyer avukatın cansız bedeni Adli Tıp Morgu’na götürüldü.

BÜYÜK GÜRÜLTÜ OLDU

Seslere şahit olan mahalle sakini Serdar Şefik, "Evde oturuyorduk, büyük bir gürültü koptu. Sonra komşular aradı. Yukarıdan biri atlamış aşağı dedi. Ambulans ekipleri geldi. Vefat etmiş herhalde Allah ailesine sabır versin" diyerek durumu özetledi.

"MAALESEF ACI MANZARAYLA KARŞILAŞTIK''

Olaya uzaktan şahit olan başka bir vatandaş Ahmet Kaymaz ise, "Biz karşı binada oturuyoruz. Bir ses duyduk, patlama sesi gibi. Hemen cama çıktık, olay yerini gördük. Maalesef acı manzarayla karşılaştık. Üst kattan düştüğünü gördük. Cam sesi geldi. Herhalde bir yere çarpıp tekrar düşüyor. Böyle acı bir olaya şahit olduk maalesef" dedi.

Olayın cinayet mi yoksa sadece bir kaza mı merak ediliyor. (İHA)

Editör: Haber Merkezi